400 gram uitgelekte diepgevroren spinazie (geen a la crème!)
of 1 kg verse spinazie geblancheerd en uitgelekt boven een zeef..
2 teentjes knoflook geperst
1 pakje Feta verkruimeld
40 gram pijnboompitjes geroosterd
1 ei geel om te bestrijken
Half pakje roomboter bladerdeeg
Laat spinazie ontdooien of blancheer en druk vocht weg door zeef.
Rooster pijnboompitjes in koeken pan ( 40 gram)
40 gram pijnboompitjes geroosterd
1 ei geel om te bestrijken
Half pakje roomboter bladerdeeg
Laat spinazie ontdooien of blancheer en druk vocht weg door zeef.
Rooster pijnboompitjes in koeken pan ( 40 gram)
1 Pakje Feta verkruimeld
Pers twee kleine teentjes knoflook uit en meng met bovenstaande ingrediënten
Leg het bladerdeeg uit en vul als appelflapjes, heb je een chique dineetje of avondje dan kun je ook kleine flapjes maken, deel hiervoor het deeg diagonaal door de helft.
Vul je flapjes met mengsel, druk goed dicht met een vork en bestrijk met eigeel
Bak op 175 graden goudbruin en gaar.
Enjoy!
Pers twee kleine teentjes knoflook uit en meng met bovenstaande ingrediënten
Leg het bladerdeeg uit en vul als appelflapjes, heb je een chique dineetje of avondje dan kun je ook kleine flapjes maken, deel hiervoor het deeg diagonaal door de helft.
Vul je flapjes met mengsel, druk goed dicht met een vork en bestrijk met eigeel
Bak op 175 graden goudbruin en gaar.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten